Berubah lah bangsa ku

I dont get it, nak impressed you and ‘kipas’ you to get that job, the person need to drive big branded imported car, wear expensive branded cloths and act cool smart. 
JUST to ampu and make you confident with that particular person. 

‘First impression is very important’. Agree very much. 
Tetapi bukan lagak gaya kereta tu semua akan memastikan job yang akan diberi itu dibuat dengan bagus. 
Its the way people work. 

Kesian pada mereka yang tidak punyai kereta or pakaian ‘mahal’ and tak layak untuk parking di vallet. 
Hingga ada terpaksa meminjam sana sini JUST to impressed you kind of people. Job tu tak pasti lagi dapat ke tidak sebenarnya.
Tapi otak mereka yang golongan ‘kesian’ ni la sangat bernilai dari yang ‘di impressedkan as first impression’ tu.

Again: bukan kemewahan itu yang menjamin kerja yang diberi itu disempurnakan. 

Just be yourself. Bring your multi million good brain and confident to get the job and make the job done. 

Nanti dah get the job done dengan jayanya, pasti anda akan bangga dengan golongan yang ‘kesian’ ni. Time tu baru la mereka akan banggakan anda dengan kejayaan yang diperoleh sekaligus tukar imej seperti mana yang anda mahukan untuk ‘first impression’.

Tukar lah mind set kalian wahai bangsa bangsa ku.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s