Clean Pro Express Laundry

Ada duit banyak pun tak mampu beli masa. Oleh itu, jimatkan masa kalian dengan membasuh dan mengering laundry uollz menggunakan perkhidmatan self service laundry.

Hana guna service Clean pro Express yang terletak di Subang Bestari Shah Alam. Dekat dengan restoran Hana je. Sempat promote! Hihi.. Banyak lagi nama laundry self service yang lain. Kalau di pusat bandar Shah Alam ada satu di bangunan MAIS seksyen 3 atau kalau nak menunggu pakaian siap di cuci dan kering sesambil tu makan, boleh lah ke Wash Ur Gossip Cafe di Seksyen 15 Shah Alam (sebelah Toyota).

Clean Pro Express ni perniagaan francais. Sesiapa yang nak buka self service laundry boleh lah berhubung dengan mereka.

Harganya berpatutan.
Basuh (19kg): RM6, 7, 8 (ikut temperature yang nak).
Kering: RM4

Clean Pro Express juga menyediakan mesin untuk beli sabun, clorox dan pelembut pakaian. RM1 setiap satu. Mesin tukar duit syiling pun ye juga.

Cara nak kendalikan mesin semua ada di dinding. Pandai membaca maka settle la masalah. Jangan risau, kalau tak faham juga boleh ringankan mulut tanya pengguna lain. 24jam waktu operasi nya.

image

Atas dryer bawah washer

image

Mesin sabun dan tukar syiling

image

Selamat mencuba dan membasuh kering laundry uollz.

*agaknya ada tak mesin lipat pakaian pula? Hihi

Love,
Hana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s