Deuter Trail Fun Run

Memang fun la kali ni. Imagine kami bertolak dari Singapore (energizer run) jam 4pagi!. Tiba di Putrajaya Challenge Park tepat 10minit before flag off. Nasib baik A’sim pernah uruskan PCP, maka kami parking ikut sukahati. Sorry organizer! Haha. Kami salin baju semua dalam kereta. A’mmar dan ‘ Aafi masih lagi tidur. So I leave them with A’sim. Thank you love.

Now di PCP ni baru bebetul menguji mental ku. 7km hiking + running. Seriously its torturing. But its totally fun compared to road running. Dah macam pergi naik gunung dah actually. Mental kena kuat. Kalau mental koyak, ada yang boleh nangis. Most of the time I walk and hike. Tak larat nak lari bagai because badan tengah tak cukup rest. Drove from JB to Seremban. Lepas tu Shuhid sambung.

Met few runners and old friends. A’sim happy sangat sebab dapat jumpa kawan kawan race dia dulu. Kesian tengok dia. Hati teringin nak sangat main race balik. Tapi kaki still kena tunggu 2tahun untuk fully recover. His old staffs pun happy dapat jumpa one another. Its ok love, you will be back!. Organizer adalah kawan baik pada A’sim. Hana namanya. A’sim selalu cerita pasal gang2 race dia and at last jumpa juga this iron lady. Sekarang dia masih aktif and still working out for Jerai Challenge. Memang salute la you babe!.

image

Ladies

image

Syikin. First time jumpa. Dia kenal ku from Alin. What a small world.

image

She is one of the person who train those in OCBC. Seriously she ran effortlessly!. Muka relax aje. Always follow her ig because she only 'eatclean' foods.

image

Disebabkan travelling maka outfit kami sama aje. Hmhahaha. Oh check out our running bib.

image

Hana and husband. Thats the organizer.

image

Cousins! Ill be waiting for you call up Arin!

image

My abang A'mmar

Its an awesome experience. I think I want to go for trail run lepas ni. But I need to train first. Or else memang peranakan ku berciciran lah!. Hahaha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s