Legoland Malaysia

Finally sampai juga saya ke Legoland Malaysia yang rata rata mengatakan TAK BEST. My personal opinion, semuanya sama sahaja macam Legoland di UK cumanya keadaan cuaca yang sangat terik. Legoland Malaysia masih lagi dalam proses menambah baikkan keselesaan untuk para pengunjung nya. I got no complain about our trip. Semuanya best. Baby changing room dia pun selesa, Kami guna voucher 30% yang diberi oleh Maybank Malaysia.

Nak dijadikan cerita, hari kami ke Legoland Malaysia tu saya dan ‘Aafi kena chicken pox. Aduh, ticket dah beli takkan nak burn gitu aje. Maka kami gagahkan diri juga pergi. ‘Aafi alhamdulillah tak cranky. Biasalah, jadi baby ni senang aje. Semua parents sediakan. So kipas dipasangkan direct ke muka dia. Saya? Sakit badan ya amat! Tapi di sebabkan nak juga have fun, maka sakit tolak tepi dan buat relax.Akibatnya 2 minggu terperap di rumah sebab demam chicken pox. Hahaha..

This slideshow requires JavaScript.

Kids sure enjoy trip to Legoland Malaysia. Soon akan dibuka water park di Legoland Malaysia. Sure best!

 

kanak2 riang,

Hana Ibrahim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s