Hari Sukan Little Caliphs 2013

Tahun lepas saya tak dapat join hari sukan A’mmar kerana masih dalam pantang. Tahun ini tak mungkin nak lepaskan peluang tengok A’mmar beraksi. Ia berlangsung di padang SMK Ttdi Jaya. Gabungan semua cawangan Little Calliphs di kawasan Lembah Klang. Ramai sungguh yang hadir. Parents were so excited to watch their kids. Seronok tengok gelagat masing-masing. Baik parents mahupun students. A’mmar kalau tak melalak tak sah la kan. Aiyo, melalak macam kena dera. Budak lain ok aje. Dia yang over. Haish, anak manja sungguh. Tapi bila turn dia main, dia akan main. Ā A’mmar masuk acara perbarisan dan lari berkembar ikat kaki. So cute. Haha, only mak sendiri yang akan puji anak sendiri dia cute.

It was a good day tho. Cumanya pendapat saya, better find somewhere yang tak terlampau terik panasnya. Kesian tengok students kepanasan sangat nak menunggu turn masing2. Maybe can do it dalam dewan ke. Sure lagi seronok. Dan dah kata namanya HARI SUKAN. Maka aktiviti nya perlulah melibatkan SUKAN sahaja. Rasa nya tak perlu nak membazir masa nak buat persembehan dari setiap cawangan. Kawad padang is ok. But persembahan padang tu, i think boleh diselitkan masa concert night. Saya parents, so I am a bit concern pasal keselesaan anak-anak. The more you drag your time, the more cranky your students can be.

Tahniah pihak Little Calliphs for the awesome moments between students and parents. Dan tak lupa juga kepada semua tenaga pengajar yang banyak bersabar menguruskan anak-anak kami. Tanpa kalian, pasti hari sukan tak akan menjadi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s