My style

We can see alot of hijabista showing off the way they lilit lilit their scarf. I salute you guys especially those who are using so many safety pins. My prinsip is simple ‘not more than 3 pins’. Oh i really love to try out turban style. But tak jumpa lagi mana yang sesuai. Adakah takut untuk perubahan? Tidak! #semangat#. I only wear turban ke any head gear pepelik when i travel oversea especially negara 4 musim. Oh i miss travelling #iklan kejap#. Should try here. Too many unpaid judges out there tho. Confirm gua kena bash kawkaw. But ill try it soon. Ok, below are photos taken by myself, styled by myself and judged by hubby when we were in the car heading for our roadtrip. Oh!, none of the styles below involve any safety pins. Yup no safety pins.

image

Turban hentam kerapu. Should cover neck tho.

image

The normal lilit mak arab.

image

Messy 1.

image

Loving this. Its like rambut panjang sebelah selit rambut belakang telinga and sebelah lagi loosekan ke depan. High imagination ni. Hahah

image

Gaya macam nak ke pantai pun ye. 70's. Pakai dengan big sunglass. Bawa beg bakul and wear wedges. Fuh! Atau gaya naik ferari soft top. Hahaha

image

Sekali pandang macam nak ke sawag padi. Imagine pakai boot and big hat. But actually di dada tu should be ropol2 macam dressing hakim duku dulu. Ada ropol2 di dada.

image

Syilla Hamzah tak? Haha. Ini sesuai untuk digayakan dengan blazer atau nak naik kuda kemas. Of course la bagi nampak volume sikit kekonon macam fringe la tu yg sebelah lagi kedepan dari yg lagi sati.

image

Ini sama aja macam gaya di atas. Cumanya ekornya di bawa kedepan. Sesuai kalau nak pakai naik big bike. Vroon vroom.

image

Haaa lastly gaya la macam mana hebat pun, tudung serelom ni juga paling practical bila ada anak kecil.

Itu la antara snap snap yang semenggah. Yang lelain tu tak perlu labkot. Lain orang lain caranya. Caraku asalkan tak buang masa dan tak serabut.

image

Kompilasi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s