JPO

Sambil menyelam minum air. Mak ajak balik ke JB untuk beraya dengan adik-beradiknya. Maka ku agree. Disebabkan ku agree, maka mak pun berkata ‘jom singgah JPO”. Boleh tak uollz bayangkan betapa tergedik-gediknya diriku bila Mak cakap macam tu? First time nak ke JPO ok!. Kawan-kawan ramai bagi feedback kata JPO mahal lah, tak syok lah, nothing much lah. But the question is, ‘have you been to any other outlets yang setanding dengan JPO Malaysia?’.

JPO Malaysia sebiji macam Branded Outlets di USA. Yang membezakan sini dan sana adalah cuaca dan mata wang. Siapa kata JPO mahal? For me, sesuai la dengan brand-brand berkenaan. What do you expect nak dapat super cheap price for branded items. JPO pun ada sale juga. If you want up-to-date or new arrival items, JPO bukan tempatnya. So jangan balik dengan cakap ‘semua barang season lepas’. I will slap your face for that stupid statement!. Hahaha. Garang kan? Anyhoo, I’m going again this weekend with A’sim and the kids and MIGHT drop by Lego lang if dapat tickets.

Happy faces to JB. But no fun without hubby.
Adik-beradik Mak
#wiwt to JPO
#wiwt cotton kurung
#wiwt lets go home

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s