Selamat Hari Raya 2012

*haaachoooh!*
Pergh! Dah berhabuk dah blog ni. Lama sangat tak update. 
Selamat Hari Raya to all my beloved bloggers and viewers.
Little update about myself. Saya sihat alhamdulillah. Anak-anak dan suami pun sihat juga. Masih menyusukan ‘Aafi. Oh btw, ‘Aafi dah 5 bulan!. Restoran Kelip-kelip ku pun berjalan lancar. Begitu juga dengan Pusat Servis Kenderaan ku XMR Auto services.
Sepamnjang Syawal ni banyak snagat jemputan ke rumah terbuka dan kawin hinggakan di rumah sendiri tak ada kuih raya. Sedih kan? Terima kasih atas semua jemputan dan maaf kalau ada yg kami jemput but kami tak samapi. Maklumlah ada anak kecil kan? (ayat cover line).
Seperti biasa, saya tak gemar nak type panjang-panjang. Jom kita tengok gambar-gambar sepanjang Syawal.
Seperti biasa, raya pertama pasti di kampung halaman suami ku di Kedah. Alhamdulillah ku syukur dapat Ayah Mak dan Adik yang sangat memahami. 
Ipar-ipar ku
Hari raya ke-2 dan ke-3 merupakan hari paling sibuk sebabnya adik ipar perempuan ku Najdah melangsungkan Majlis Persandingan mereka. Acara nikah dah selesai sebelum Ramadhan lagi. Seronok dan penat cara merewang orang kampung. Ku dibesarkan dengan catering maka tak berkesempatan la nak merasa cara orang kampung merewang. It was fun but super duper tiring. Kalau dilayan penat, confirm boleh emosi. Everything back to basic. To me, merewang ni sangat leceh, bazir tenaga, waktu dan seumpama dengannya. Akan tetapi, seronok itu pasti! Kemuafakatan sekeluarga itu pasti. Merungut hal kecil-kecil biasa la. Buat la wedding of th year sekali pun, pasti ada yang tak kena here and there.
Najdah & Pon
Pengantin lama sudah
Besties came! Love you deep deep Yana
Keluar Shahabuddin
Im wearing Arwah Nenek’s top. Klasik!
 Rumah Makchah
 Open house Hawa. With the host and Ewa
 
Perasan tak, tak de pun gambar bersama mak, ayah adik ku dan keluarga ku sendiri? Sebabnya tak pernah nak sempat ambil gambar satu family. Takpe. Selalu ada dah. 

3 thoughts on “Selamat Hari Raya 2012

  1. kak hana..ria kenal la org dlm pict kt atas tu..sorg tu ex boss kt ofis kite..En. Adi..yg sorang lagi tu Pn Azlinda kn??die bru dpt baby kn..what a small world kn..hehe..neway salam kenal..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s