2 years old

Selamat hari lahir anak ibu! Dah 2 tahun dah umur mu. Alhamdulillah. Terima kasih Ya Allah atas kurniaan Mu ini. A’mmar seorang anak yang baik, bijak dan sangat senang menjaganya. Semua orang sayang dengan A’mmar. Eventhough it is 2 years already, but detik-detik melahirkan A’mmar masih fresh dalam ingatan. cepat sangat masa berlalu. Sempena menyambut kelahiran A’mmar yang ke-2, we decided to throw him a Majlis Kesyukuran together with Tahalil untuk arwah-arwah yang telah meninggal kita.
 Why not birthday party? I think kesyukuran is much more better than a party.🙂. Terima kasih pada yang hadir and the presents as well. Terima kasih juga to Oma and Atok yang benarkan kami buat majlis di rumah mereka. Terima kasih juga pada Tok Wan (my father in law) who came all the way from Kedah just to be there on A’mmar birthday celebration. Alhamdulillah, everything went well. As a mother, obviously i wanna show a tallent right? Hihi. I baked a designed cookies (train and yatch) and also bread butter pudding. Pictures below will explain more about the occasion.



with Tok Mok



home-made by me
In conjunction of A’mmar born-day, we have surprise for A’mmar Oma and Atok! Me, A’sim and Azman bought each one of them a blackberry. Torch for Ayah and Curve for Mak. Im happy that they actually loves it! Now everyone in the house can bbm! Hihihih.

4 thoughts on “2 years old

  1. Babe, my man asks for the caterer's contact. Kambing tu habis org rebut in merely two seconds. Haha. Betapa sedap. Next time more kambing pls!

    Like

  2. MY MAN? wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahhah *sakat kau mmg kegemaran ku*..
    anyway caterer nya adalah Dilla..Kambung tu pun dia punya,,,kalau nanti ko merisik tunang nikah reception, sila pakai AdNor Catering..kalau tak aku tanak datang *ada kau ajak ke??*. Kalau ko soh aku jadi pengapit aku buat perangai on the spot! *harus ke nak offer diri?*

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s