Dont take things for granted.

During Ramadhan, a newspaper reporter called and wanted to shoot A’mmar in the studio. The article will be about ‘Santai di Aidilfitri’. They will provide clothes for A’mmar as well. I agreed because one of them is my friend (not the reporter). The photo shoot went very well as A’mmar was really in a very good and active mood.
During the photoshoots
Yesterday (9/11/10) when the article released, early morning i received a phone calls, sms, bbm, twitter, fb saying that ‘hey, A’mmar dalam surat khabar today. Serious ke A’mmar hyperactive?’. I was like ‘WHAT?‘… I surely aware about A’mmar akan keluar paper but not the Hyperactive thingy.
SHOULD PUT *gambar hiasan*
He don’t even look like a hyperactive kid
The thing is, the reporter are using A’mmar and Nana’s picture WITHOUT stating *gambar hiasan* on the bottom of the picture for other topics!. -HYPERACTIVE, KURANG TUMPUAN-. Im so sick of the medias especially reporters! Last time when a magazine covered my wedding stories, they title it up as -TUJUH KALI PERSANDINGAN- (sounds WOW!)…but the reporter really condemned and does not respect my family also my in laws by stating ‘bagaikan percintaan antara dua darjat’! What did she knows about orang susah ke orang senang!!! Dont simply judge other people ok and obviouly. Gambar-gambar yang dipinjam bukan main banyak but the selection of the photos that been published tak sama dengan tajuk ‘tujuh kali persandingan’.  

DO NOT TAKE THINGS FOR GRANTED!

Apa pun kami bersyukur kepada Allah SAW yang mengurniakan kami kehidupan yang serba selesa dan keluarga yang bahagia dengan kesihatan yang baik. For A’mmar, he is a very bless with a good motor skills and brain development.

Currently I am busy preparing for his 2 years birthday celebration (majlis doa selamat dan kesyukuran). In the same time as well kami akan buat bacaan yassin dan tahalil untuk arwah-arwah terutamanya Nenda yang baru meninggal and my darling friend Shazwan.

7 thoughts on “Dont take things for granted.

  1. Oh My!! Kalau i mmg akan hangin satu badan you!!! that's why i wonder masa you post dekat fb, A'mmar is a hyperactive boy ke? How dare them!! At least letak gambar hiasan ke kat bawahtu okayla jugak..

    And your wedding. Mmg insensitive sungguh!! Patutla orang kekadang marah sgt dengan reporters ni. They report the untrue thing just to make their story tarik perhatian orang. Looser!!

    Like

  2. nurill: itu la dia babe! haish.. im kinda pissed off dengan this small smal thing… no wonder la artist suka marah marah dengan reporters! Well im not saying im a artist tho. aHahahaha

    Siti: tak tau la Siti. Rasa nya kalau nak jadi reporter kena ada qualification. I think qualification itself is not enough, but they also need common sense!

    Like

  3. eh teroknye reporter ni..kalau I mesti berasap u!!
    so u tak call ke newspaper ni..its ur rite kan to ensure they will not easily used ur children picture for others article..
    patutlah artist kt M'sia ni asyik bengang je ek, kena tindas dgn reporter mcm gini lah kut..

    neway babe, sabar ek..
    At least u know ur kid tak mcm tu kan..
    and happy preparing big day for Ammar😉

    sorry babe, teremosi sket..

    Like

  4. pergh.. ku mau menjerit bout wedding!!! apa hak mereka? shut! dia boleh kuarkan balik dlm paper say sorry ok. tulis ralat or whtever.. call x semua org tau. hmmm take care!

    Like

  5. hana,

    seriously??!!time shooting tu ada tak dia cakap untuk apa? kalau kita memang kita saman tau! baca benda tu pon kita dah rasa marah gila. how dare sungguh! sian ammar. dipergunakan begitu. sorry beb, ter'emo'.

    p/s: by the away, kite baru 'terserempak' dengan blog hana.Salam.:p

    Like

  6. nadia: i first2 pun berasap…tapi bila pk balik takkan la diorg sengaja sangat nak letak…so ape lagi, SERANG laaa…hihihi

    imma: pasal wedding tuh mmg aku sakit hati ok. Journalist tu tak nak angkat phone kitorg ok! Wedding planner aku habis maki dia dah pastu bila kami call tak nak angkat..Email tak reply. Aku doakan yang TERBAIK je la untuk dia. ;p Baca next entry aku untuk tau apa yang terjadi….jeng jeng jeng

    Mama'ifwat: before shooting lagi diorg dah kata shoot ni untuk boutique Little People (my friend punya). Gambar yang di ambil untuk segment 'bersantai di hari raya'….End up macam ni plak jadi nya.. Sila tengok my new entry and kat situ ada sambungannya…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s