2nd weekend of July

Wow! Penuh sekali dengan jemputan. Alhamdulillah masih ada lagi nak menjemput diri ini untuk sama sama hadiri majlis mereka (ceeewah!). Lets be quick here sebab nak kena bagi A’mmar lunch.
-1-
Bangun agak lambat o nthat day. Biasa la Saturday. (as if kami bekerja la kan! ahha). Since that Along dah pesan ‘jangan makan apa apa before datang wedding adik aku sebab ada NASI ARAB’. Bangun je kami 3 beranak bersiap and terus ke rumah pengantin. Jangan confius, bukan wedding reception Along but adiknya Alya aka Angah. But before that sambil tgh sesiap kami layan movie Andartu. Ergh! Sangat lousy cerita melayu itu. Thats my comment. 
Dilla, Atiqi, Me, A’mmar
Sorry pengantin, tak sempat nak bergambar dengan awak. Wedding nya sangat simple with a simple pelamin and of course the food cover it all everything. Kenyang den! Oh, im wearing my first cotton kurung bought by mother. Thank you mother!. Lama juga kami lepak di rumah pengantin. Sempat la jumpa my juniors and friend’s parents. 
-2-
Night time, kami attend wedding Raja Nadia Sabrina di dewan Felda Perdana Kuala Lumpur. The last time i was there at the same place was during Lydia’s reception. Lama tu weih!. Ok, how do i know Breen? Apparently i have no idea. Maybe kawan atas kawan or maybe facebook. Breen look so radiant in PU3 collections!.  The pelamin and deco of the hall is so lavely. I just love the combination of the colors. 
Bump on to few friends and Norleen, Ewan, Luke as well. They are so beautiful people who attended the wedding. Congratulation dear Breen. You take care ok Sayang.
-3- 
late at night after A’mmar dah tidur, me and Mr.Hubby scoot scoot to i-city to watch the game between Germany and Uruguay. Of course I am rooting for Germans! And they finish up with 3rd placing. Well done boys!. Well the concept at i-city is like a ‘picnic’ concept. 
-4-
On Sunday AGAIN kami bangun lambat. Hahahaha. I just love the weekend break. Attended Putri N. Rex and Fadhil wedding. Kami ni dah la tak kenal sesapa kat sana. Nasib baik Cik Putri (i mean another putri) bangun lambat juga. So dapat la kami ber-3 pergi sama-sama. Its fun meeting this girl. Missing him super badly. Oh, forgot to mention that the wedding is so MELAYU concept. Siap ada joget lambak tu. 
Mr. Hubby kate ‘Ni la abetul-betul wedding melayu. Penuh dengan cara lama. Hahahaha. Well lain org lain caranya. I still loves the weddingssssss…
**thats all. Got to go. A’mmar dah lapar and Dilla and Eppy dah sampai untuk buat bbq!**

5 thoughts on “2nd weekend of July

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s