4×4

life time experience! Bawak kereta Land Cruiser milik Mr.Hubby and main 4wheel naik turun hutan yang obstacle nya agak dasyat. Kami ke Kerling. Sangat la sejuk tempat nya. A’mmar pun follow skali. Seronok sangat merentasi sungai, jalan berbatu-batu and mud! Cikgu Nazri pun join sama. Should do it again soon.

Satu lagi epngalaman tak boleh lupa bila diriku disengat lebah. Sakit weih! Kebas terus pipi ku! Ini hari dah hari ke-3 kena, datang pulak gatal gatalnya. Tak ku tahan!
Memandangkan punyai banyak masa, akan ku upload stock stock baru barang niaga ku…andai kata ada kelapangan visit la http://www.longbella.blogspot.com

4 thoughts on “4×4

  1. yup bahaya. But tak sebahaya tebuan. Lagi lagi tebuan tanah. Lebah yang kak hana kene gigit tu spesis ok ok jek. Ok ok pun kebas juga la pipi ku ni.

    Just one thing kena ingat. Tiap kali kena sengat dengan apa apa mende bisa TERUS cari bisanya and keluarkan cecepat. Macam lebah and tebuan, diorg tinggalkan sting diorg kat tempat dia sengat. So keluarkan mende tu cecepat. AND kene sengat ngan binatang bisa, JANGAN SESEKALI MINUM AIR. Sebab air menyebabkan pengaliran bisa itu lagi laju merebak ke seluruh badan kite.

    Ape pun pipi ku kini agak tak handsome buat seketika watu =(

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s