Happy 2010!!!

Syukur Alhamdulillah masih lagi HI menyambut tahun baru. Minta Allah taala murahkan rezeki kami semua dan panjangkan umur kami insyAllah. Tahun 2009 telah mengajar HI banyak sangat benda. Pahit, manis, suka, duka, marah, runsing, teruja, semua HI lalui. Atas dorongan suami tersayang dan juga ibu and keluarga, Alhamdulillah HI menempuh segalanya dengan senang dan tenang.

Sambutan sempena menyambut detik 2010 pada kali ini amat berbeza dengan apa yang pernah HI lalui sebelum ini. Not only me, but i bet those who were there also experiencing the same thing as well. We had a bbq and podluck style of celebrating. Setiap orang yang datang mesti bawa satu juadah. Kami sediakan 2 meja hidang but still the space aren’t enough for the foods. Everything is so delicious! Di bawah porch all the cik kiah, di luar porch all the gentleman and atas rumput gang muda mudi lepak style arab- Sisha. The most exciting thing about the night is the fireworks!. 100 shots of fireworks macam yang klcc selalu pakai for celebration tu ada di depan laman umah bonda and sangat caaaaaaaaaannntik bila dah meletups. Memang best! Im glad the last minute plan organized by me make everyone happy and enjoy the night. Besides that tka lupa juga HI menjual dress-dress HI. Laku! In the same time ada gang yang main board games jugak. Memamg happening habis lah!

Speaking about azam, well i dont have any. I just hope that this year is much more crazy, fun, interesting and sentiasa di murahkan rezeki. So i wish you bloggers, a very happy 2010.

hugs,
Hana

2 thoughts on “Happy 2010!!!

  1. Hye HI,
    For ur info tis year new year is the best ever in my life..1st coz of kit lame tak jumpe, den kumpul balek mcm dulu..thanks coz invite me to ur house.. i enjoyed all the time at ur place.. appreciated it.. HI love u always..

    Like

  2. Hi Sasha..Alhamdulillah u enjoyed the night…last minute plan and thnks sbb teman me up and down dari pagi sampai ke ptg on that day..macam tu la keje suri rumah..bukan keje nak melawa and mengata buruk hal org je memanjang..opppss..hahahahah…love you too darl

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s