Lepas rindu

Tak pernah HI kena tinggal lama-lama after kawin. Selama 10 hari hubby ride motor sampai ke China. Seronok dengar cerita-cerita nya. Banyak halangan dan keinahan yang dia lalui. Kalau dia ada blog pasti dia kongsi bersama cerita nya. Tak henti-henti dia bercerita tentang pengembaraan dia selama 10 hari tu. Bayang kan from KUL-THAI-LAOS-CHINA-KUL. MasyAllah, seronok nya. If HI tak ada exam pasti HI pun bersama nya. Ape pun Alhamdulillah hubby HI dah pulang.

Sempena kepulangan hubby tersayang, HI bertungkus lumus menyusun dan merombak kembali perabot perabot rumah. Atas bantuan beberapa orang, Alhamdulillah hubby sangat suka. Nanti HI amik gambar rupa baru penyusunan perabot rumah HI ok> BTW, the other reason HI re-shuffled the house is because my house BANJIR hari Jumaat hari itu. Ini semua akibat pressure tangki. Nasib ada jiran-jiran yang prihatin tolong selesaikan masalah tu.

Malam ni adik ipar HI dua orang dari Kedah datang lepak Shah Alam during school holiday. Mana agaknya HI nak bawak diorg ek?. Hmm, sampai la nanti idea tu. Oh, tahniah pada Jaja sebab sedang mengandung anak ke-2. Alhamdulillah. =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s