Mana ikan ikan ku??!!

Ikan pun boleh bagi gimik. Pucat muka HI ngan hubby malam tadi bila tidak kelihatan seekor ikan pun di dalam kolam. Tengok keliling kawasan tak de pulak ciri ciri yang ikan ku tu semua lompat keluar. Bila dijolok dengan kayu, baru la nampak sekor sekor. Main nyorok nyorok pulak ikan ku ni. Haish~. Alhamdulillah.

Semalam bagi HI satu kepuasan telah kecapi. Bangun pagi bersiap dengan wow! nya ke Segi untuk presentation Sociology. Hati ni sangat sangat tenang sepanjang hari. Alhamdulillah. Group HI yang ke-3 present. Lecturer yang mengajar class ni sangat singa dan tak berminat untuk gelak BUT bila HI present and jawab semua soalan torpedo dia, HI jawab dengan sangat rilex and lecturer tu gelak. Group HI dapat present dengan penuhnya without any interaction. Macam group lain diorg kena cut short presentations. Ada sampai tu few of my classmate kate the lecturer (perempuan) suka kat HI. Apa pun HI terima je la. Janji lepas and boleh grad dari tak grad grad langsung. =)

Ada lagi 2 presentation next Monday pastu kena concentrate for final exam. During anniversary and finals, A’sim di Laos-riding. So ill be celebrating it alone. =). Pagi ni hujan pulak. Sejuk geleman badan ku. How i wish to have i heater at home. Hahah.

2 thoughts on “Mana ikan ikan ku??!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s