Sehati berdansa

Seronok sangat tengok hubby and wify menari sama sama. Ye lah, halal kan. Nak campak naik atas turun bawah guling lap lantai pun tak de orang nak kisah. Setakat ni pasangan yang diriku suka is Sazy and hubby. Sangat licik and cute. Di lambungnya tak hagak hagak. Haha. Antara pasangan yang join adalah Mirnawan Nawawi, Sean&Nana, Enot, Didi Alias, Dira, Zul 2by2 and ade few lagi. Lupa. The thing is yang membuat kan diriku tertanya tany mengapa harus ada tangisan bila disingkirkan? Diorg menari untuk kebajikan je. Diorg bukan duduk dalam satu akedemi. Training menari pun lain lain. So harus kah ada tangisan dikala penyingkiran?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s