Ichiban for lunch

Hai peminat ku,
Ini hari gaji pertama Lyn masuk. Disebabkan dia orang pertama yang kerja antara me, Alia and Jaja, so dapat jugak merasa. We had lunch at Ichiban Japanese Restaurant, Pavillion. Tau tau la kan lunch time sure ramai punya orang. A’mmar sangat sangat lasak. Mula mula dia tumpahkan japanese tea Alia. Lepas tu selang few minutes dengan muka tak bersalah dia tumpahkan miso soup pulak! Sangat stress pls tadi. Ada time tu dok cakap sorang sorang dengan high pitch! Ya Allah, sabar je la! Nasib baik staff restaurant tu sangat sporting. Malu memang iye la tapi memang macam ni la ada anak kecil.



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s