To Liyana

My dear Yana. Thanks for the lovely wonderful raya card you send to me. I cried remembering what we’ve gone through together. I love you from the bottom of my heart. Where ever you are now (since kau tak nak aku risau kan), i wish all the best for what you intend to achieve to and i miss you so much. Please take care of yourself ok. Jangan lupa aku bila senang nanti. Im always there for you. Salam to your loves one.

What she wrote in the card:
“Asslamualaikum! Ciiiiikk!… Saya datang nak beraya!!!! How are you hot mommy? I know you’re having a good time with your loved ones around you. Sorry lah dah tengah tengah raya baru nak bagi card. Balik raya hari tu rushing gila, tak sempat nak hantar pun. Lagipun aku ni kan makhluk old-fashioned, so dapat bagi kad instead of sms tp those closest to me really make me glad. =). Bulan puasa aritu aku asyik teringat kat kau. semayang terawih la katakan. Tapi semayang apa pun dengan kau semua jadi kelakar. Orang lain semua dah duduk tahyat akhir, aku dok bengong berdiri lagi. Seyang hajat apa macam tu? Haha. If semayang tu ada istilah fun, the most fun ones were with you. Thanks for sharing such funny moments with me. If anyone want to know who is Siti Nurhana Ibrahim, i am the one who is qualified enough to answer it. Sempena raya, aku mohon seribu kemaafan dari kau sepanjang kita berkawan untuk segala wrong doings, terkasar, tersasul, makan minum and mungkin juga benda benda yang aku tak tau I did wrong. Send my hugs to Macho boy and Ayah kamu juga. Selamat hari raya l,.Hun. Thanks for being such a good friend!! Heart you!

Love,
Liyana Rosni”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s