Open houseS

Now is 12.04am. We just arrived home about 15 minutes ago. Currently putting A’mmar to bed. Such a tiring and hectic day today! Lucky us A’mmar behaving really well. Alhamdulillah.

I started my day with waking up a bit late (10am)rush to kitchen and prepare food for breakfast and today Faisal (bro in law) inviting his friends for lunch. Nasi goreng belacan and mee hoon Singapore is the menu for today. Dah macam bersilat kungfu dah rushing nak masak. Now i understand how mum felt when i asked her to cook for hari raya. You are the champion la mother.

Actually yesterday we planned to go to TUDM Subang to watch the air acrobatic. Tapi dah bangun lewat maka tak dok la tercapai impian ku. Hahah. Ayah today pun ada banyak open house. We go separately. Kesian ayah, tapi kami pun ada open houses to attend.

Kenyang perut ni makan samapi lima rumah! Ya Allah! Kenyang teramat but i manage to eat lightly from each houses. We started our journey to Putrajaya (rumah boss A’sim di perbadanan) – Gombak (ex boss A’sim di UDPA) – Damansara (gang motor A’sim) – Shah Alam 10 (Paksu A’sim) – Shah Alam 7 (uncle Azhar).

Budaya open house ni tak pernah berhenti. Ada pernah baca article dari Tun Mahathir tentang open house. Dia sarankan bahawa budaya open house ni patut diteruskan kerana dengan open house la semua bangsa akan berkumpul, kita lupakan crisis2 yang pernah jadi and dalam masa yang sama rakyat Malaysia berkongsi satu budaya yang susah didapati di lain negara.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s