10 bulan usia mu

Alhamdulillah dah 10 bulan usia A’mmar. Macam macam dah kerenah yang diperlakukan A’mmar. Berat badan pun boleh tahan juga. Sangat bersyukur sbb A’mmar membawa senyuman pada setiap orang yang menghampirinya. InsyAllah. anak yang baik A’mmar nie. Cepat sungguh masa berlalu. Tahun ni beraya beraya ada A’mmar. Tahun lalu A’mmar still dalam perut. Raya mana tahun ni? Sudah tentu Kedah. Kami tak kisah beraya di mana lagi lagi diriku. Tapi it is a bit unfair for me nak nagging A’sim nak gak raya Shah Alam kan? Sebab every single day di Shah Alam. Time raya je lama skit boleh balik Kedah. Keluarga ku pun lebihkan Ramadhan instead of Syawal. So ok la. Tapi tahun lepas masa pagi raga nangis gak sebab first time tak cium tangan mak ayah di pagi raya. But this is life kan? Mak Ayah gak pernah pesan, sebagai isteri kita kena pandai beralah.πŸ™‚. Minggu ke-2 raya, maka akan ke Melbourne jumpa Angah. Sure Angah seronok sakan. Ive told A’sim that the only time yang nak raya di Shah Alam is when Angah is around. If Angah balik during raya, no questions at all, SHAH ALAM is the place. Hahahaha.

3 thoughts on “10 bulan usia mu

  1. he grows up so fast!!! i still remember, the last time i saw u.. kat umah lidya, he was just a little tiny miracle in your belly.. sebenarnye x nampak pon lagi.. hehehe. now, dah encem dah ha budak ni….:)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s