Facebook

Satu hari tak tengok facebook macam tak leh duduk diam. Facebook ni sangat berhantu. Sikit sikit nak update apa yg kite tgh buat. Seronok and addictive sangat. Dulu telephone ku tak bother langsung nak online ke apa, tapi semenjak kehadiran FB ni, sanggup online dari phone. Teringat masa time tgh busy nak bersalin and dalam labor room dah pun time tu and time tu tgh ting tong lagi, boleh siap nak update status tu. Aduyai…FB FB..

Diriku mengakui FB ni mmg ku tgk hari hari and its wy better than friendster or myspace. Tapi ada bengang gak la sbb ada gak insan insan yang ‘sakit’ suka add kite semata mata nak tau aktiviti harian kite and nak tau pasal family kite. Padahal dia tak kenal pun sape kita. Lepas ada pulak yang menggunakan FB ni dengan mengambil kesempatan nak mengacau rumah tangga org lain. Tak tau aa si parasit ni peerasan ke tak kan ada gambar family dalam photo album tu but tolong la berfikiran fantastic sikit. Oh ada gak add sesorg sbb nak mendapat popularity i mean nak tumpang popularity seseorg. HELLO~~~…

**FB boleh mengeratkan siratulrahim, kenal org baru, jumpa kawan lama, jumpa sedare, and even putus sedare…So pandai pandai la

2 thoughts on “Facebook

  1. biasa la na…… dh nama nyer manusia…… sbb tue la aku xnk guna fb….. aku guna fs jer… versi lama tp privasi skit heheheheheheh jgn mare yer:)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s