KUL-Alor Star-KUL 030409-060409

A’sim outsatation dah almost a week. So I decided amik ticket ngan A’mmar and fly to Kedah sbb nak lepas rindu. Flight ticket Air Asia RM285 pergi balik. Ok la not that bad compare to naik kereta. Mak ayah send me and A’mmar of to LCCT. Flight kul 445pm and seperti biasa delay. Sabar je la!. We had mcd before the flight and mak ayah lepaskan rindu masing-masing pada cucunya sebab on the 5th diorg pergi mengerjakan umrah for 2 weeks.

Masa di departure hall ramai sangat umat. Tak tau nak duduk mana. I wished that A’mmar tak merengek. Memula it was ok tapi lama lama bosan agaknya dia mula buat perangai. Tapi memang time makan dia pun. So dengan selamba nya diriku amik satu corner and breastfeed him. (its not a wrong thing tho). Lepas menyusu muka happy je and macam biasa we took photo padahal dalam masa yang sama dup dap gak takut whats gonna happened on the plane.

A’mmar was good sepanjang dalam flight. Tak meragam langsung. Masa took off and landing I susukan A’mmar so that telinga dia tak bengang. Dah la my neighbour was an old man. Hagahahaha~!!! Lantak lah!

Ku mengharapkan A’sim akan fetch me tapi Abah ngan Chik yang datang. A’sim ada boss to entertained. Abah was so happy to see A’mmar. Sangat ceria pls. Terus balik rumah and spend the whole day dengan Abah. A’sim balik sangat lewat. Menjelang dia balik we din talk that much sbb dah super flat.

So we spend all the time dengan Abah and visited our siblings macam biasa. Kali ni balik Kedah seronok sebab adik adik ipar bawak balik gf and bf masing masing jumpa. Syk sangat. Macam tak sabar pulak nak tunggu diorg kawin.


Bila pulang ke KUL, Alia and Hasbe fetched me and we grabed our dinner in USJ. Seronok sangat ada kawan the is always there for us. IN the same time i miss my parents so so much and missing my Mr. Barny very much. Counting days foor him to come home.

xoxo,
Hana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s