290309

Asim outstation selama 2 minggu.
Am all alone with A’mmar.
But this weekend we gonna fly to Kedah to meet him.
A’sim outstation atas urusan kerja.
After hantar A’sim to INTAN yesterday, me and A’mmar went for a window shop at The Curve (usual spot).
Bayang kan ku kendung A’mmar the whole way because A’sim tak bagitau dia keluarkan stroller dari kereta. Sabar jek la.
Anyway, I check out the baby’s area and look on the baby boombu seat.
Ku ingat tak sampai rm100, rupa nya lebih.
But hey, all for the baby. Hihi.
I wanted to buy really badly but then tak cukup tangan.
Dengan A’mmar nya lagi , dengan handbag lagi, lupakan sahaja!.
So i called Oma on our way home and tell her bout boombu, mintak mintak la dia belikan for A’mmar. Hahahahah!!!

Anyway in the feeding room, while feeding A;mmar i heard this one baby nangis.
Suara nya kita dah tau dah yang baby ni mmg tak cukup hari lagi means baru sangat lahir.
So me the kepochi check it out la dari cermin reflector from my feeding room tu, mmg betul!
Baby baru sangat lahir.
Mak die leh rilex jek pakai short dress (MELAYU OK).
Am not saying about the mother (ya even nak sexy pun jgn la nak buat gaya akan bentan), my point is why must bawak anak tak cukup hari tu pi kat public.
Isk Isk isk…paling tak tunggu la after 60 days. Tak lama mana pun 60 days tu.
Sumpah poyo ok that mother.
Rasa macam nak slap jek her face.

5 thoughts on “290309

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s